Våra barn

IVF Sverige – gör din IVF mellan Sverige och Lettland

Effektiva fertilitetsbehandlingar till bra priser!

Läs mer

Effektiva fertilitetsbehandlingar till bra priser!

Kontakt

Ställ en fråga
Email: kontakt@aggdonationegv.se

Inom vissa åldrar och grupper, inom kombinerade fertilitetsprogram (IVF, ICSA, Äggdonation), är graviditetssiffrorna så höga som 73%*. 45%* av våra kvinnor över 40 år har blivit gravida genom äggdonationsprogrammet, en av de högsta siffrorna i Europa.

* enligt EGV-klinikens interna siffror, i kontroll av Lettiska staten.

Bara för en kort tid sedan blev in vitro-fertilisering gjord av en 55 årig kvinna.

I 2013, blev gynekologen Maris Arajs den första i Lettland att utföra hysteroskopi, för att framgångsrikt öka kapaciteten av den blockerade äggledaren.
I 1995, blev Daina Majore den första embryologist som utövade/utövar verksamhet i Lettland, och i 1998 (över 15 år sedan!) - den första i Lettland till att kunna utföra en in vitro-fertilisering.

TESA, IVF, ICSI, blastocystodling, AZH, IUI, embryotransfer, spermier och  nedfrysning och upptining av äggceller, vi följer Krugers stränga kriterier.

Vi erbjuder högklassig diagnostik och behandlingar till rimliga priser.

För icke hemmahörande i Riga, som planerar att besöka oss, hjälper våra vårdkoordinatorer dig att utforma ett optimalt besöksschema för att spara tid och kostnader.

Det bästa är att bestämma ett möte mellan 1:a och 5:e dagen av menstruationscykeln. För par, föreslår vi att få en spermaanalys gjord, det rekommenderas 5-7 dagars avhållsamhet från sex och alkohol innan testet. Ifall några tidigare medicinska tester, laboratorietester och/eller ultraljudsundersökningsresultat finns tillgängliga – var vänlig att ta dem med dig.

Man kan också förberedas i sitt hemland genom att antingen hitta en egen läkare som ställer upp med detta, eller genom någon av klinikens anvisade läkare.

Under det första besöket:

  • vi kommer att sammanställa en detaljerad medicinsk plan
  • vi kommer att utföra grundläggande laboratorietester
  • vi kommer att utföra ultraljudsundersökning
  • ytterligare tester kommer att föreslås vid behov
  • du kommer att få ett dokument över behandlingsprocessen
  • en behandlingsplan kommer att utvecklas, och därefter kommer följande besök att planläggas

Behandling slutförs och utförs baserat på en detaljerad plan i enlighet med varje enskild situation. För de patienter som bor utanför Lettland har vi utarbetat en speciell version av in vitro-fertilisering, där antalet besök begränsas till ett minimum.

Efter behandlingen får du tydliga instruktioner om hur och när du skall göra tester och hur medicineringen skall skötas.

När du blivit gravid följer vi upp detta med stöd och instruktioner om hur du skall göra härnäst.

EGV Klinik

Din vårdkoordinator:
Sofie Karlsson

Adress:
Stockholm, Sverige

Email:
kontakt@aggdonationegv.se

Arbetstid:Mån-Fre: 9:00 - 17:00

X
* * *
Ladda upp filer och dokumentattach more
Bli uppringd

Kontakta våra svenska personal så får du veta mer

EGV-kliniken – fertilitetsklinik Riga.

EGV-kliniken är den äldsta fertilitetskliniken i Baltikum och därmed en av de bäst betrodda fertilitetsklinikerna utomlands, i många utmärkelser den bästa fertilitetskliniken utomlands. Det är många svenskar som varje månad åker och gör sin äggdonation eller sin IVF utomlands hos oss.

Våra läkare besitter lång och gedigen erfarenhet inom området fertilitetsbehandlingar. Det var bland annat hos oss som den första IVF-en gjordes i Lettland och nyligen blev en 55-årig kvinna gravid genom äggdonation.

EGV-kliniken – gör din IVF utomlands med förstimulering i Sverige

För dig som önskar att göra din IVF Sverige, så hjälper våra samarbetsdoktorer till att utföra alla första undersökningar, tester samt skriver ut mediciner och hjälper till med stimuleringar. Därmed behöver du inte åka mer än en gång till Riga. Du kan även välja att göra hela fertilitetsbehandlingen utomlands hos oss, dvs tester, undersökningar och stimulering, inför en IVF eller en äggdonation.

Vi utför IVF, invitro, insemineringar, äggdonation och embryodonation, för både ensamstående kvinnor, hetero-och samkönade par som önskar göra sin behandling, såsom IVF utomlands eller invitro utomlands.

Har du också tänkt tanken att bli gravid utomlands? Kanske har du redan tittat upp fertilitetsklinik i Lettland. Varje månad är det många svenskar som åker och gör sin fertilitetsbehandling utomlands hos oss. Riga ligger inte långt bort och varje dag går det många avgångar från Sverige till Lettland. Vi hämtar upp dig på flygplatsen.

EGV-kliniken – gör din fertilitetsbehandling utomlands med förstimulering i Sverige

Kontakta vår svenska koordinator så berättar vi mer om hur det är att bli gravid utomlands genom invitro, IVF, äggdonation eller embryodonation.

Snabbkontakt


Din vårdkoordinator:
Annie Larsson

Adress:
Stockholm, Sverige

Email: kontakt@aggdonationegv.se

Arbetstid:Mån-Fre: 9:00 - 17:00Ställ en fråga

X
* * *
Ladda upp filer och dokumentattach more
Bli uppringd


Klinik

Adress: Stockholm, Sverige

Telefonnummer: + (371) 67 278 183
Fax: +(371) 67 273 759
Email: kontakt@aggdonationegv.se

Arbetstid: 9:00 - 17:00

Payment details

"Clinic EGV" Ltd.
38 Lacplesa street
LV-1011, Riga, Latvia
Reg. No. (5) 000339326 (1)
Bank: DnB bank
SWIFT: RIKO LV 2X
Account No: LV35RIKO0002013072000

Nyheter EGV