Framgångssagor

IVF Sverige – gör din IVF mellan Sverige och Lettland

Effektiva fertilitetsbehandlingar till bra priser!

Effektiva fertilitetsbehandlingar till bra priser!

Våra barn
Ställ en fråga

Framgångssagor

Jag är 36 år gammal. Jag och min man har varit gifta i 9 år. Under många år har vi kunnat tänka oss ett barn. Alla tester var tillfredsställande, så vi fick lugnande besked - "Tålamod, allt fungerar, det är bara en fråga om tid ... " När vi insåg att det inte fanns tid, började vi utforska befruktning med in vitro.

Mitt första möte med Dr Subnikovs på EGV kliniken genomfördes för ungefär ett år sedan. På denna punkt vill jag bara nämna min kollega, som rådde mig att slå till på just den här kliniken och denna särskilda specialist, som hänvisar till flera positiva resultat av sitt arbete i hennes bekantskapskrets. Trots att min gynekolog föreslagit många andra utmärkta specialister på fertilitetsbehandlingar, fattade jag utan tvekan ett beslut att skriva till EGV. Är inte säker på vad som var orsaken: en bra annons, min förtvivlan eller min önskan om att snabbare nå det efterlängtade resultatet. Jag bokade omgående ett möte med läkaren, och vi diskuterade ytterligare åtgärder som behövs för att utföra proceduren.

Detta är hur vår kamp för det positiva resultatet började. Första gången, tyvärr, misslyckades det (det var inte läkarnas fel). Men vi gav inte upp och hoppades att allt skulle bli bra och att vi vid nästa försök ville få det förväntade resultatet. Och det hände! Drömmen har blivit sann två gånger (vi väntar tvillingar!) Till hösten hoppas vi på att kunna få den stolta och efterlängtade föräldrastatusen. Jag inser att det är ännu inte slutet av linan, och att, eventuellt, några strider skall vinnas. Jag är dock övertygad om att man med hjälp av professionella specialister på sjukhuset, kommer vi kunna åtgärda det.

På uppdrag av min man och mig själv, vill jag uttrycka vårt uppriktiga tack till Dr Subnikovs för briljant service, och den möjlighet han berett oss, att ha utsikter om att kunna bli föräldrar (jag önskar hösten skulle komma snabbare och sedan att ordet "utsikter" kommer att vara stolt överstruket). Vi vill också tacka kliniken och personalen för deras förståelse, tålamod och tolerans.

Tack! Lycka till

Kontakta våra svenska personal så får du veta mer


Kontakta våra svenska personal så får du veta merKlinik

Adress: Stockholm, Sverige

Telefonnummer: + (371) 67 278 183
Fax: +(371) 67 273 759
Email: kontakt@aggdonationegv.se

Arbetstid: 9:00 - 17:00

Payment details

"Clinic EGV" Ltd.
38 Lacplesa street
LV-1011, Riga, Latvia
Reg. No. (5) 000339326 (1)
Bank: DnB bank
SWIFT: RIKO LV 2X
Account No: LV35RIKO0002013072000

Nyheter EGV