Om kliniken

IVF Sverige – gör din IVF mellan Sverige och Lettland

Effektiva fertilitetsbehandlingar till bra priser!

Effektiva fertilitetsbehandlingar till bra priser!

Våra barn
Ställ en fråga

Varför välja EGV?

EGV är en modern högteknologisk Europeisk klinik, som ger maximal effektivitet av fertilitetsbehandling och fram till att föda ett friskt barn. Vårt team av experter är bland de främsta i branschen och de förbättrar ständigt sina tekniker. Vi erbjuder exklusiva tjänster, har skapat en mysig och hemtrevlig miljö och en konfidentiell atmosfär för våra patienter. Våra patienter upplever komfort och vård, där vi, tillsammans med dem, deltar i skapandet av ett nytt liv!

Omfattande erfarenhet och den senaste tekniken

Våra specialister var de första i Lettland att tillämpa de nya fertilitetstekniker som gav hopp om graviditet vid de fall av infertilitet som tidigare ansågs som hopplösa. I dag är vi fortfarande ledande, utnyttjar den allra senaste utrustningen och teknikerna. Läkarnas stora och varierande kliniska erfarenhet gör att vi kan vara säkra på att få resultat även i de mest komplexa situationer.

Yrkesmän och experter

Vår Klinik använder endast de bästa specialisterna, varav många även arbetar på de största statliga klinikerna samt har genomgått utbildning utomlands, och är medlemmar av internationella organisationer. Även om de flesta av våra läkare är experter, rådfrågar de omedelbart  sina kollegor, även vid den minsta tvivel om diagnosens noggrannhet eller om något frågetecken kring behandlingens effektivitet uppstår. Våra patienter uppskattar våra specialisters höga nivå av samarbete eftersom det leder till bättre resultat.

Förtroende och förtrolighet

Årligen kvalificeras EGV enligt den internationella standarden ISO 9001. Kvalitetscertifikatet kräver strikta förhållande till diagnostik och behandling. Vi är betrodda med det mest underbara som finns i livet: födelse och välbefinnandet hos barn. Det finns finns inget mer värdefullt för oss än detta förtroende, därför följer vi alla sekretessvillkor noggrant och felfritt.

Starta din behandling: Steg-för-steg-guide

Kontakta kliniken

För icke hemmahörande i Riga, som planerar att besöka oss, hjälper våra vårdkoordinatorer dig att utforma ett optimalt besöksschema för att spara tid och kostnader.

Första besök: förberedelser inför behandlingen

Det bästa är att bestämma ett möte mellan 1:a och 5:e dagen av menstruationscykeln. För par, föreslår vi att få en spermaanalys gjord, det rekommenderas 5-7 dagars avhållsamhet från sex och alkohol innan testet. Ifall några tidigare medicinska tester, laboratorietester och/eller ultraljudsundersökningsresultat finns tillgängliga – var vänlig att ta dem med dig.

Man kan också förberedas i sitt hemland genom att antingen hitta en egen läkare som ställer upp med detta, eller genom någon av klinikens anvisade läkare.

Under det första besöket:

  • vi kommer att sammanställa en detaljerad medicinsk plan
  • vi kommer att utföra grundläggande laboratorietester
  • vi kommer att utföra ultraljudsundersökning
  • ytterligare tester kommer att föreslås vid behov
  • du kommer att få ett dokument över behandlingsprocessen
  • en behandlingsplan kommer att utvecklas, och därefter kommer följande besök att planläggas
Befruktning

Behandling slutförs och utförs baserat på en detaljerad plan i enlighet med varje enskild situation. För de patienter som bor utanför Lettland har vi utarbetat en speciell version av in vitro-fertilisering, där antalet besök begränsas till ett minimum.

Observation

Efter behandlingen får du tydliga instruktioner om hur och när du skall göra tester och hur medicineringen skall skötas.

Resultat

När du blivit gravid följer vi upp detta med stöd och instruktioner om hur du skall göra härnäst.

Kontakta våra svenska personal så får du veta mer


Kontakta våra svenska personal så får du veta merKlinik

Adress: Stockholm, Sverige

Telefonnummer: + (371) 67 278 183
Fax: +(371) 67 273 759
Email: kontakt@aggdonationegv.se

Arbetstid: 9:00 - 17:00

Payment details

"Clinic EGV" Ltd.
38 Lacplesa street
LV-1011, Riga, Latvia
Reg. No. (5) 000339326 (1)
Bank: DnB bank
SWIFT: RIKO LV 2X
Account No: LV35RIKO0002013072000

Nyheter EGV