Varför välja EGV?

IVF Sverige – gör din IVF mellan Sverige och Lettland

Effektiva fertilitetsbehandlingar till bra priser!

Effektiva fertilitetsbehandlingar till bra priser!

Våra barn
Ställ en fråga

Varför välja EGV?

EGV - är en modern hi-tech Europeiska klinik som ger maximal effektivitet av infertilitet behandling och fött ett friskt barn. Vår är det bästa laget av fackmän, som ständigt förbättra sin kliniska erfarenhet i den största statliga kliniker.
Vi erbjuder exklusiva tjänster, skapa en mysig hemtrevlig och helt konfidentiell atmosfär för våra patienter. Våra patienter upplever komfort och vård - som vi tillsammans med dem, delta i skapandet av ett nytt liv!

Omfattande erfarenhet och senaste teknik

Våra specialister var de första i Lettland att tillämpa extra reproduktiva tekniker som beviljade hoppas på förlossningen i fall av infertilitet, tidigare ansågs hopplöst. I dag är vi fortfarande framåt, utnyttja alla hyllade senaste verktyg och tekniker. Läkarnas stora och varierade kliniska erfarenhet gör att vi kan vara säkra på att få resultat även i de mest komplexa situationer.

Proffesionella och experter

Vår klinik använder endast de bästa specialister, varav många arbetar och fungerar i de största statliga kliniker samt genomgå utbildning utomlands och är medlemmar av internationella organisationer. Är den högsta som proffs, våra specialister omedelbart rådfråga kollegor, även om de minsta tvivel om diagnosen noggrannhet eller behandling effektivitet uppstår. Våra patienter uppskattar våra specialister" hög nivå av samarbete - eftersom det leder till bättre resultat.

Förtroende och förtrolighet

Årliga kvalifikationer EGV enligt den internationella standarden ISO 9001 kvalitetscertifikat föreslår strikta fasthållandet av diagnostik och behandling. Vi är betrodda med mest preciou som det är i livet - födelse och välbefinnandet hos barn. Och det finns inget mer värdefullt för oss än detta förtroende, därför följer vi alla sekretess villkor noggrant och felfritt.

Kontakta våra svenska personal så får du veta mer


Kontakta våra svenska personal så får du veta merKlinik

Adress: Stockholm, Sverige

Telefonnummer: + (371) 67 278 183
Fax: +(371) 67 273 759
Email: kontakt@aggdonationegv.se

Arbetstid: 9:00 - 17:00

Payment details

"Clinic EGV" Ltd.
38 Lacplesa street
LV-1011, Riga, Latvia
Reg. No. (5) 000339326 (1)
Bank: DnB bank
SWIFT: RIKO LV 2X
Account No: LV35RIKO0002013072000

Nyheter EGV