Äggdonation

IVF Sverige – gör din IVF mellan Sverige och Lettland

Effektiva fertilitetsbehandlingar till bra priser!

Effektiva fertilitetsbehandlingar till bra priser!

Våra barn
Ställ en fråga

Äggdonation

Att adoptera ägg ger kvinnor som inte har egna ägg på grund av sjukdom, operation eller av någon annan anledning, en möjlighet till att ändå bli gravida. Läs mer...

Kontakta oss:

X
* * *
Ladda upp filer och dokumentattach more
Bli uppringd

Kontaktinformation:

Din vårdkoordinator: Sofie Karlsson
Adress: Stockholm, Sverige
Email: kontakt@aggdonationegv.se
Arbetstid: Mån-Fre: 9.00-17.00

Äggdonation med EGV:

 • Färska ägg
  att jobba med färska ägg är för oss en självklarhet (i motsats till ägg som har varit frysta) då färska ägg både har bättre kvalitet och ger högre chans till graviditet.
 • Inga köer
  Till oss kan du komma meddetsamma för att börja din fertilitetsbehandling. Vi har många äggdonatorer som väntar på att donera och vi kan därmed snabbt börja synka era behandlingar.
 • Familjär klinik
  Vår klinik är familjär med en harmonisk atmosfär. Varje patient är viktig för oss, där våra doktorer och koordinatorer tar sig tid för att du ska känna dig så lugn och bekväm som möjligt under behandlingen.
 • Svensk koordinator
  Vi vet att ett annat språk ibland kan vara en barriär. Vår svenska koordinator sitter i Sverige och gör allt för att svara på dina frågor och hjälpa dig under hela processen. Våra doktorer som du möter väl på kliniken pratar engelska.
 • Förbehandling i Sverige
  hos oss kan du välja att göra din förbehandling, undersökning och tester i Sverige och endast komma 1 gång till EGV-kliniken i Riga. Vi har flera samarbetsdoktorer i Sverige.
 • Liberal lagstiftning
  Lettland har en liberal lagstiftning kring äggdonationer. Till oss kan du både komma som singel eller som samkönat- eller heterosexuellt par. Alla våra äggadoptioner är och förblir anonyma.
 • Lettiska äggdonatorer
  alla våra donatorer är Lettiska friska kvinnor som genomgår strikta tester. Vi ger dig noggrann information om donatorn.
 • Vi hämtar dig
  Vi hämtar dig på Riga flygplats. När du kommer till flygplatsen står vår koordinator eller vår chaufför och väntar på dig för att köra dig vidare till kliniken eller ditt hotell.
 • Nära och enkelt
  Riga ligger endast 1 timme med flyg från Stockholm. Det är snabbt, billigt och enkelt att ta sig till Riga. Flera flygbolag flyger dit och det går flera avgångar per dag.
 • Första IVF
  Våra doktorer på EGV kliniken gjorde den första kvinnan i Lettland gravid genom IVF. Våra doktorer har lång och gedigen erfarenhet.

Att adoptera ägg ger kvinnor som inte har egna ägg på grund av sjukdom, operation eller av någon annan anledning, en möjlighet till att ändå bli gravida.

Har du länge stått i kö för att göra äggdonation i Sverige, och nu börjat fundera på att göra äggdonation i Danmark, äggdonation i Europa, kanske äggdonation i Baltikum, kort och gott äggdonation utomlands? Varje år åker många svenskar och gör äggdonation i utlandet, varav många av dessa gör äggdonation i Riga på EGV-kliniken. På EGV-kliniken erbjuder vi äggdonation, även så kallad äggadoption eller att ”adoptera ägg”, utan några väntetider. Hos oss är alla välkomna för att adoptera ägg, ensamstående kvinnor, hetero-och samkönade par. Vi tar emot dig upp till 55-års ålder. Du har även möjlighet till att välja din egen donator, utefter de preferenser och kriterier som är viktiga för just dig. Detta gör du i samråd med er koordinator. Våra donatorer är unga, friska kvinnor, ofta mellan 20 och 30 år gamla. Alla våra donatorer genomgår gedigna tester.

Genom äggdonationsprogrammet, erbjuder EGV-kliniken en möjlighet för kvinnor, som på grund av sjukdom, eller annan anledning, inte kan få barn med sina egna ägg. Detta program används även av kvinnor som drabbats av tidigt klimakterium eller som haft äggstockscancer.

Hos oss på EGV-kliniken erbjuder vi samråd med behöriga specialister, både i Sverige och i Lettland. Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning, ger den information kring våra äggdonatorer som du behöver och tillsammans går vi igenom vilka åtgärder som behövs för att hjälpa de kvinnor som önskar blir gravida genom äggadoption.

EGV-kliniken ligger i gamla stadsdelarna av Riga, i Lettland. EGV-kliniken är den äldsta fertilitetskliniken i Baltikum och våra läkare har lång och gedigen erfarenhet. Vi är ett härligt, glatt team, samtidigt är vår klinik genuin med en varm atmosfär. Vårt mål är att alla patienter ska känna sig varmt omhändertagna och för oss är det viktigt att individanpassa vår service efter just dina behov. Väl på plats på kliniken pratar vi engelska. Möjligheten finns att beställa en tolk på svenska för den som önskar. Hör efter med oss om du har du preferenser på andra språk.

För dig som önskar att göra en äggdonation i utlandet, hos oss, hjälper vår svenska koordinator dig längs hela vägen. Vi har även svenska samarbetsdoktorer som utför undersökningar, tar de tester som behövs, skriver ut medicin och hjälper till med stimuleringar. Därmed behöver du inte åka mer än en gång till Riga. Du kan även välja att göra hela fertilitetsbehandlingen utomlands hos oss direkt på kliniken, dvs tester, undersökningar och stimulering, inför en äggadoption. Hör med oss vilka alternativ som finns. VI är idel öra för det alternativ som passar dig bäst.

Har du också tänkt tanken att finna din äggdonator utomlands? Varje månad är det många svenskar som åker och gör sin äggdonation i utlandet, hos oss på EGV-kliniken. Riga ligger inte långt bort och varje dag går det många avgångar från Sverige till Lettland. Vi hämtar upp dig på flygplatsen. Kliniken ligger bara 20 minuter från flygplatsen. Kontakta vår svenska koordinator så berättar vi mer om hur det är att bli gravid genom IVF eller äggadoption utomlands.

Om du önskar göra äggdonation i Riga, så hjälper vår svenska koordinator dig längs hela vägen. Vi försöker i det längsta hitta lösningar och anpassa proceduren för att göra den så enkel som möjligt för just dig. Vi hjälper gärna till att boka hotell, titta på biljetter och skräddarsy just ditt program. Kontakta oss så träffar vi dig gärna för ett första samtal där vi gärna berättar mer om vår klinik, våra program och resan kring ägg donation i Lettland.

Hur har du funnit oss? Har du kanske en bekant som varit hos oss, är det din läkare som pratat om oss, har du läst om oss på en äggdonations blogg? Vi hör gärna mer!

Kontakta våra svenska personal så får du veta mer


Kontakta våra svenska personal så får du veta merKlinik

Adress: Stockholm, Sverige

Telefonnummer: + (371) 67 278 183
Fax: +(371) 67 273 759
Email: kontakt@aggdonationegv.se

Arbetstid: 9:00 - 17:00

Payment details

"Clinic EGV" Ltd.
38 Lacplesa street
LV-1011, Riga, Latvia
Reg. No. (5) 000339326 (1)
Bank: DnB bank
SWIFT: RIKO LV 2X
Account No: LV35RIKO0002013072000

Nyheter EGV